divendres, 29 d’abril del 2016

PINTEM LES OMBRES DEL PATI

Aquesta tarda aprofitant el bon temps de primavera, hem sortit al pati per observar com el Sol estampa en la sorra del pati boniques formes a través de les ombres dels arbres, jocs i bancs d'aquest espai. 

Em estès paper d'embalar sobre les ombres i les hem pintant utilitzant la mateixa sorra del pati barrejada amb aigua i cola blanca.

Ha estat una activitat divertida, diferent i molt gaudida per tots i totes i  realitzada en un espai únic i ben estimat, el nostre pati! 

Us animem a que a partir d'ara us atureu un moment i contempleu el terra del carrer, del parc, de la muntanya o del jardí; de ben segur el trobareu estampat amb formes boniques i canviants que ens ofereix el Sol i el nostre entorn. Si teniu l'oportunitat preneu-vos uns minuts i pinteu, dibuixeu o reseguiu amb els dits o els peus les seves línies veureu que n'hi ha que es mouen, d'altres estan quietes, algunes están ben definides o semblen infinites, d'altres costen de seguir... és un joc bonic que pot fer un sol, però com sempre, si es pot compartir amb amics és molt més divertit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DESCOBRIM LA MÀGIA DE BARREJAR COLORS

Com ja hem fet en altres ocasions, recorrem al fabulós llibre d'Hervé Tullet per introduir la màgia de barrejar els colors primaris ...