dilluns, 9 de gener de 2017

QUADERN DE TEXTURES

Avui hem començat una aventura per la que anirem avançant durant tot el curs, el "Quadern de Textures Personal". Aquesta tasca consisteix en cercar les diferents textures que podem trobar a l'escola i guardar-les en la nostra ment i en el nostre quadern utilitzant la tècnica artística del frotagge, que consisteix en fregar amb llapis, carbonet o cera un full de paper col·locat a sobre d'una superfície, aconseguint la impressió de la seva forma y la textura.


Un cop al mes, aproximadament, dedicarem una sessió a descobrir les textures d'algun espai de l'escola per anar-los recopilant. L'objectiu d'aquesta activitat es potenciar la curiositat i l'actitud activa davant del que'ns envolta,  fomentant l'ús de diferents sentits per a conèixer el nostre entorn, tot utilitzant la vista y el tacte.

Al finalitzar el curs obtindrem uns quaderns personals amb el recull de les textures que defineixen la nostra escola. Aquest recull pot ser un bon recurs, com a model, quan volguem dibuixar o representar alguna superfície semblant a les que haguem arxivat. 

Avui hem buscat textures a l'aula multiusos (taller-laboratori) on normalment duem a terme l'extraescolar i al finalitzar la cerca i captura d'empremtes, hem compartit l'experiència comentant les textures més interessants que ha descobert cadascú.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TRENES COOPERATIVES PER A VESTIR UN ARBRE

Treballar conjuntament per a un mateix fi ens uneix i ens trena; com les petites creacions amb llanes i pedaços de tela que hem estat fent a...