dilluns, 9 de gener del 2017

QUADERN DE TEXTURES

Avui hem començat una aventura per la que anirem avançant durant tot el curs, el "Quadern de Textures Personal". Aquesta tasca consisteix en cercar les diferents textures que podem trobar a l'escola i guardar-les en la nostra ment i en el nostre quadern utilitzant la tècnica artística del frotagge, que consisteix en fregar amb llapis, carbonet o cera un full de paper col·locat a sobre d'una superfície, aconseguint la impressió de la seva forma y la textura.


Un cop al mes, aproximadament, dedicarem una sessió a descobrir les textures d'algun espai de l'escola per anar-los recopilant. L'objectiu d'aquesta activitat es potenciar la curiositat i l'actitud activa davant del que'ns envolta,  fomentant l'ús de diferents sentits per a conèixer el nostre entorn, tot utilitzant la vista y el tacte.

Al finalitzar el curs obtindrem uns quaderns personals amb el recull de les textures que defineixen la nostra escola. Aquest recull pot ser un bon recurs, com a model, quan volguem dibuixar o representar alguna superfície semblant a les que haguem arxivat. 

Avui hem buscat textures a l'aula multiusos (taller-laboratori) on normalment duem a terme l'extraescolar i al finalitzar la cerca i captura d'empremtes, hem compartit l'experiència comentant les textures més interessants que ha descobert cadascú.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DESCOBRIM LA MÀGIA DE BARREJAR COLORS

Com ja hem fet en altres ocasions, recorrem al fabulós llibre d'Hervé Tullet per introduir la màgia de barrejar els colors primaris ...