divendres, 14 de febrer del 2020

ENS APROPEM A L'OBRA D'ALEXANDER CALDER

Alexander Calder. (1898 - 1976). És un artista rellevant, en el camp de l’escultura, el gravat i la pintura; però sobretot per ser l’inventor dels mòbils.

Resultat d'imatges per a "calder"   Resultat d'imatges per a "calder"   Resultat d'imatges per a "calder mobils"


Hem començat comentant l'obra de l'artista entre tots, colors, formes, volum, materials, diferenciant entre obra abstracta i figurativa...
A continuació s'ha parlat del procés artístic d'un artista: inspiració, idea, esbós, preparació del material, realització final de l'obra i muntatge de l'exposició.

Nosaltres la inspiració la trobem en aquest cas, en l'obra de Calder i en la creativitat individual de cadascú. A continuació, tenint en compte que realitzarem l'obra amb fang, filferro i cartolines de colors, imaginem l'escultura que ens agradaria crear i la dibuixem.
   

Les quatre sessions següents les dediquem a construir i a pintar l'escultura: 

      
   
   
   
   

Abans de pintar-les, comentem i admirem els resultats; així com les dificultats i descobriments que ens hem trobat a l'hora de materialitzar la idea que havíem dibuixat. 

      

I finalment, ben orgullosos amb el resultat final de les escultures, muntem l'exposició de les nostres obres d'art!

   

   

   

   




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DESCOBRIM LA MÀGIA DE BARREJAR COLORS

Com ja hem fet en altres ocasions, recorrem al fabulós llibre d'Hervé Tullet per introduir la màgia de barrejar els colors primaris ...