divendres, 14 de febrer de 2020

ENS APROPEM A L'OBRA D'ALEXANDER CALDER

Alexander Calder. (1898 - 1976). És un artista rellevant, en el camp de l’escultura, el gravat i la pintura; però sobretot per ser l’inventor dels mòbils.

Resultat d'imatges per a "calder"   Resultat d'imatges per a "calder"   Resultat d'imatges per a "calder mobils"


Hem començat comentant l'obra de l'artista entre tots, colors, formes, volum, materials, diferenciant entre obra abstracta i figurativa...
A continuació s'ha parlat del procés artístic d'un artista: inspiració, idea, esbós, preparació del material, realització final de l'obra i muntatge de l'exposició.

Nosaltres la inspiració la trobem en aquest cas, en l'obra de Calder i en la creativitat individual de cadascú. A continuació, tenint en compte que realitzarem l'obra amb fang, filferro i cartolines de colors, imaginem l'escultura que ens agradaria crear i la dibuixem.
   

Les quatre sessions següents les dediquem a construir i a pintar l'escultura: 

      
   
   
   
   

Abans de pintar-les, comentem i admirem els resultats; així com les dificultats i descobriments que ens hem trobat a l'hora de materialitzar la idea que havíem dibuixat. 

      

I finalment, ben orgullosos amb el resultat final de les escultures, muntem l'exposició de les nostres obres d'art!

   

   

   

   
Cap comentari:

Publica un comentari

DESCOBRIM LA MÀGIA DE BARREJAR COLORS

Com ja hem fet en altres ocasions, recorrem al fabulós llibre d'Hervé Tullet per introduir la màgia de barrejar els colors primaris ...