divendres, 26 de maig del 2017

PINTEM EL PATI DEL REVES

Dues sessions hem necessitat per a realitzar aquest treball.

La primera la vam emprar per a observar algun racó del pati que ens cridés l'atenció i dibuixar-lo amb llapis en un full DIN A3. A continuació ens els vam mirar i comentar entre tots, intentant reconeixer els llocs que havien representat els companys.



   

   

   


Els primers minuts de la segona tarda, hem observat imatges del sostre la Capella Sixtina amb les obres elaborades per Michelangelo i les d'Okuda San Miguel en una església asturiana, comentant les diferències entre les dues obres. 

Resultat d'imatges de capella sixtina miquel angel   Imatge relacionada

El que ens ha cridat més l'atenció, és que els dos artistes han representat la figura humana però de manera molt diferent, unes són molt realistes i les altres amb colors i formes que no es corresponen a la realitat. Totes dues però, estan ubicades en llocs arquitectònics similars i amb el mateix inconvenient, pintar un sostre, mirant amunt, ben diferent de com estem acostumats nosaltres a treballar a l'escola. Ho provem?


Per fer-ho tot subjectant els dibuixos que vam fer al pati sota de les taules, hem escollit pintar-los amb llapis de colors o retoladors i tenint en compte si volíem ser fidels a la realitat o per el contrari jugàvem amb la creativitat imaginant la natura que ens envolta d'altres colors.


   

   



Finalment, hem fet una petita exposició de les nostres obres per comentar entre tots la experiència al realitzar-la i aquelles coses que ens han cridat l'atenció dels dibuixos dels companys i companyes.


 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DESCOBRIM LA MÀGIA DE BARREJAR COLORS

Com ja hem fet en altres ocasions, recorrem al fabulós llibre d'Hervé Tullet per introduir la màgia de barrejar els colors primaris ...