dilluns, 22 de maig del 2017

VESTIM UN ARBRE DE LA MONTANYETA

PROJECTE  YARN BOMBING

Yarn Bombing o Urban Knitting és un tipus d’art del carrer que empra teixits de fil, llana o fibres omplint de color i expressivitat les ciutats amb una tècnica efímera tot i que pot aguantar molt temps. Es creu que aquesta corrent artística va començar a Texas a principis dels anys 90 amb la finalitat de  recuperar i personalitzar llocs públics estèrils o freds.

Resultat d'imatges de yarn bombing  Resultat d'imatges de yarn bombing

La meva proposta va encaminada a fer un treball creatiu amb tècniques relacionades amb el món tèxtil i en grup, durant 3 o 4  sessions, fomentant la creativitat i la cooperació de tots els nenes i nenes de 3r i 4t de primària de l'extraescolar del taller tèxtil i d'estampació..


Aquest curs hem començat a guarnir un dels arbres de la montanyeta amb diferents braçalets abraçant-li  el tronc. Durant les sessions dedicades a aquesta tasca, els petits artistes han gaudit creant individualment o amb parelles, diferents tires trenades o amb nusos, compartint idees i coneixements tot utilitzant diversos materials tèxtils. 

Curs rere curs anirem ampliant-li el vestit, vetllant en tot moment pel bé de l’arbre, utilitzant tècniques i materials que li permetin créixer amb naturalitat.


 

   

   


   


   



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DESCOBRIM LA MÀGIA DE BARREJAR COLORS

Com ja hem fet en altres ocasions, recorrem al fabulós llibre d'Hervé Tullet per introduir la màgia de barrejar els colors primaris ...