divendres, 20 de novembre del 2015

ANALITZEM ELS COLORS I LES TEXTURES DE LA TARDOR

Aquest ha estat el procés d'una activitat que ens ha ocupat 3 sessions oferint com a resultat final un mural que guarneix la paret de la rampa de l'escola i que us convidem a tots i totes a venir a veure.

En horari escolar, els alumnes de 1r vam anar al Montseny amb les nostres mestres per observar la natura a la tardor, i ens vam endur elements que trobàvem  pel camí sota els arbres: fulles, pinyes, branquetes... A l'extraescolar els vam ajuntar amb els que portaren els altres companys per analitzar-ne els colors.
Tot seguit vam classifica les ceres del taller: 



Ceres del color de la tardor.



Ceres de colors que no hem observat en els elements de la tardor.

Les ceres del primer grup ens han servit per experimentar amb les textures de les fulles, pinyes i branquetes.


     

 
Els colors de les ceres del segon grup son els que hem utilitzat per a seguir manipulant les textures i els volums dels elements de la muntanya tot pintant-los divertits i ben diferents de com els vam trobar a la natura, utilitzant témpera i pinzell.






Per acabar, hem fet mòbils amb aquest elements. No ha estat fàcil, fer nusos amb fil de pescar és complicat però l'esforç ha valgut la pena! 

Ara sí! aquest es el resultat final de la nostra obra, fruit de l 'anàlisi dels colors i de les textures de la natura en la tardor i de la manipulació d'alguns dels seus elements. Veniu a veure-la?





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DESCOBRIM LA MÀGIA DE BARREJAR COLORS

Com ja hem fet en altres ocasions, recorrem al fabulós llibre d'Hervé Tullet per introduir la màgia de barrejar els colors primaris ...