divendres, 4 de març de 2016

NOSALTRES, PICASSO, MIRÓ I KLIMT

Aquest any hem començat treballant amb grans dimensions i estudiant grans artistes!

Hem creat tres grups i cada un ha repassat la silueta d'un dels nens o nenes del grup.
Uf! que alts que ens estem fent!


A continuació ens hem fixat en les diferents maneres de representar i pintar la figura humana de tres grans artistes del S.XX: Pablo Picasso, Joan Miró i Gustav Klimt. Colors, formes, línies, realisme... ens hem detingut a observar-ne tots els detalls per inspirar-nos i intentar treballar com ho feien ells, utilitzant els elements representatius de cada un dels pintors que ens han cridat l'atenció.


Resultat d'imatges de joan miro figura humana


No ha estat una tasca fàcil; han sortit reptes que hem superat, hem discutit amb els companys de grup per contrastar idees i poder construir junts aquestes grans obres, hem dibuixat, esborrat, dibuixat, mirat, remirat, tornat a esborrar...... i finalment ens hem llençat amb els pinzells i les temperes.

Ha estat un procés de creació i d'aprenetatge reflexiu, dinàmic, cooperatiu, intens i molt bonic. Ens hem apropat a aquests reconeguts pintors sense perdre de vista que som nenes i nens de 6 a 8 anys i que venim al taller de plàstica per gaudir jugant, aprenent i expressant amb diferents tècniques artístiques. 

Finalment us podem presentar ben orgullosos el resultat! :)


Cap comentari:

Publica un comentari

DESCOBRIM LA MÀGIA DE BARREJAR COLORS

Com ja hem fet en altres ocasions, recorrem al fabulós llibre d'Hervé Tullet per introduir la màgia de barrejar els colors primaris ...