dijous, 20 d’abril del 2017

MURAL DE PRIMAVERA A MOLTES MANS!

Alumnes de p4,p5,1r,2n,3r i 4t


Aquesta obra és molt especial ja que hem col·laborat els tres grups de l'extrescoalr de plàstica per a realitzar-lo i guarnir la rampa del vestíbol de l'escola de primavera :) 


SOL:  alumnes de P4 i P5. Realitzat amb paper de seda i cola blanca

Hem començat la tarda parlant del Sol i dels seus colors i hem unit el nostre esforç per a realitzar un gran Sol per il·luminar les flors i els insectes creats pels alumnes dels altres grups de l'extraescolar de plàstica.

      


FLORS: alumnes de 1r i 2n. Pintades amb temperes i retolador.

Varies sessions i molt d'esforç hem necessitat per a realitzar les fantàstiques flors que llueixen a la rampa groga. No us penseu que son fruit de l'atzar; us convidem a veure el procés creatiu:

  • 1r dia: Observar fotografies i parlar de la primavera i de la infinitat de flors que es desperten a aquesta època de l'any. A continuació dibuixar-les fixant-nos bé amb tots els detalls.
   


   



Ara que ja som experts amb l'anatomia de les flors n'inventem una!


  • 2n dia: en petits grups debatem com podem crear entre tots una bonica flor! No es tasca fàcil, ja que a vegades ens costa posar-nos d'acord, però quan ho aconseguim som capaços de dibuixar i pintar flors meravelloses!





  • 3r dia: últims detalls amb retolador i precisió per a retallar-les.

Aprofitem també per pintar amb esponja un prat ben verd que ens servirà de fons per al mural.



INSECTES: alumnes de 3r i 4t. Pintats amb temperes i utilitzant tampons realitzats amb plastilina.

El treball realitizat pels nens i nenes de 3r i 4t (Taller tèxtil  i d'il·lustració) ha estat molt semblant al del grup de 1r i 2n, ja que també hem utilitzat varies sessions i em treballat amb petits grups per a realitzar els insectes voladors, basant-nos amb la realitat de la natura i afegint la nostra imaginació. 

   



 



A més a més, hem realitzat un feina vinculada amb l'estampació creant tampons amb plastilina per a omplir amb trames creatives l'interior de les ales. 
   





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DESCOBRIM LA MÀGIA DE BARREJAR COLORS

Com ja hem fet en altres ocasions, recorrem al fabulós llibre d'Hervé Tullet per introduir la màgia de barrejar els colors primaris ...