dilluns, 22 de maig de 2017

VESTIM UN ARBRE DE LA MONTANYETA

PROJECTE  YARN BOMBING

Yarn Bombing o Urban Knitting és un tipus d’art del carrer que empra teixits de fil, llana o fibres omplint de color i expressivitat les ciutats amb una tècnica efímera tot i que pot aguantar molt temps. Es creu que aquesta corrent artística va començar a Texas a principis dels anys 90 amb la finalitat de  recuperar i personalitzar llocs públics estèrils o freds.

Resultat d'imatges de yarn bombing  Resultat d'imatges de yarn bombing

La meva proposta va encaminada a fer un treball creatiu amb tècniques relacionades amb el món tèxtil i en grup, durant 3 o 4  sessions, fomentant la creativitat i la cooperació de tots els nenes i nenes de 3r i 4t de primària de l'extraescolar del taller tèxtil i d'estampació..


Aquest curs hem començat a guarnir un dels arbres de la montanyeta amb diferents braçalets abraçant-li  el tronc. Durant les sessions dedicades a aquesta tasca, els petits artistes han gaudit creant individualment o amb parelles, diferents tires trenades o amb nusos, compartint idees i coneixements tot utilitzant diversos materials tèxtils. 

Curs rere curs anirem ampliant-li el vestit, vetllant en tot moment pel bé de l’arbre, utilitzant tècniques i materials que li permetin créixer amb naturalitat.


 

   

   


   


   Cap comentari:

Publica un comentari

DESCOBRIM LA MÀGIA DE BARREJAR COLORS

Com ja hem fet en altres ocasions, recorrem al fabulós llibre d'Hervé Tullet per introduir la màgia de barrejar els colors primaris ...