dimarts, 4 d’octubre del 2016

PRESENTACIÓ TASTAOLLETES DE PLÀSTICA P4-P5


Activitat dirigida als alumnes de p4 i P5 d’Educació Infantil

A càrrec de Laura Falces i Clara Saura Roso.


Aquest curs l’extraescolar de Tastaolletes Plàstica la durem a terme entre dues monitores. Aprofitant les nostres capacitats i qualitats artístiques seguirem dos fils de treball diferents i alhora complementaris: d’una banda, els dimarts, la Clara treballarà activitats basades en l’expressió plàstica mitjançant diferents tècniques artístiques i per altra, els divendres la Laura portarà l’extraescolar al món de les manualitats.

Ens familiaritzarem amb diferents materials plàstics i tècniques artístiques potenciant la reutilització de materials reciclats en la realització de les manualitats.

Treballarem la psicomotricitat fina, la qual compren totes aquelles activitats que necessiten precisió i un alt nivell de coordinació visiomotriu, força controlada i bona concentració.

Repassarem i coneixerem alguns dels aspectes bàsics de la convivència, reforçant la relació entre iguals tot destacant la importància de compartir i conviure.

Al llarg de tot el curs i sobretot durant el primer trimestre fomentarem el bon ús tant del material com de l'espai de treball, dedicant un temps especial al temps de recollida de l’aula.

OBJECTIUS DEL CURS

- Facilitar als alumnes recursos i tècniques artístiques perquè aprenguin a utilitzar-les de forma creativa i autònoma.

- Iniciar-se en el món de l’expressió artística i de les manualitats.
- Potenciar el treball col·lectiu i col·laboratiu.
- Estimular la capacitat d’observar, percebre, experimentar i descobrir.
- Fomentar la iniciativa, la imaginació i l’expressió de sensacions i sentiments a través dels treballs proposats i del diàleg amb els companys.
- Potenciar i desenvolupar la creativitat i les habilitats artístiques i manuals de cada nen i cada nena.
- Treballar la motricitat fina.
- Adquirir hàbits d’ordre i de respecte vers als materials, als companys i als treballs.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DESCOBRIM LA MÀGIA DE BARREJAR COLORS

Com ja hem fet en altres ocasions, recorrem al fabulós llibre d'Hervé Tullet per introduir la màgia de barrejar els colors primaris ...