dimarts, 4 d’octubre de 2016

PRESENTACIÓ TASTAOLLETES DE PLÀSTICA P4-P5


Activitat dirigida als alumnes de p4 i P5 d’Educació Infantil

A càrrec de Laura Falces i Clara Saura Roso.


Aquest curs l’extraescolar de Tastaolletes Plàstica la durem a terme entre dues monitores. Aprofitant les nostres capacitats i qualitats artístiques seguirem dos fils de treball diferents i alhora complementaris: d’una banda, els dimarts, la Clara treballarà activitats basades en l’expressió plàstica mitjançant diferents tècniques artístiques i per altra, els divendres la Laura portarà l’extraescolar al món de les manualitats.

Ens familiaritzarem amb diferents materials plàstics i tècniques artístiques potenciant la reutilització de materials reciclats en la realització de les manualitats.

Treballarem la psicomotricitat fina, la qual compren totes aquelles activitats que necessiten precisió i un alt nivell de coordinació visiomotriu, força controlada i bona concentració.

Repassarem i coneixerem alguns dels aspectes bàsics de la convivència, reforçant la relació entre iguals tot destacant la importància de compartir i conviure.

Al llarg de tot el curs i sobretot durant el primer trimestre fomentarem el bon ús tant del material com de l'espai de treball, dedicant un temps especial al temps de recollida de l’aula.

OBJECTIUS DEL CURS

- Facilitar als alumnes recursos i tècniques artístiques perquè aprenguin a utilitzar-les de forma creativa i autònoma.

- Iniciar-se en el món de l’expressió artística i de les manualitats.
- Potenciar el treball col·lectiu i col·laboratiu.
- Estimular la capacitat d’observar, percebre, experimentar i descobrir.
- Fomentar la iniciativa, la imaginació i l’expressió de sensacions i sentiments a través dels treballs proposats i del diàleg amb els companys.
- Potenciar i desenvolupar la creativitat i les habilitats artístiques i manuals de cada nen i cada nena.
- Treballar la motricitat fina.
- Adquirir hàbits d’ordre i de respecte vers als materials, als companys i als treballs.Cap comentari:

Publica un comentari

DESCOBRIM LA MÀGIA DE BARREJAR COLORS

Com ja hem fet en altres ocasions, recorrem al fabulós llibre d'Hervé Tullet per introduir la màgia de barrejar els colors primaris ...