dilluns, 15 de juny de 2015

FRUITES I VERDURES... AVUI NO ENS LES MENGEM

Les observem, mirem les seves proporcions, els colors de cada una d'elles, com estan situades a l'espai... Reproduim el que veuen els nostres ulls, en el full de paper, concentrats, comentant dificultats de la tasca i superant-les, compartint els nostres gustos sobre aquests aliments, quins ens menjariem? quins no? Finalment aconsseguim uns bodegons força expressius i proporcionats.
A continuació pintem amb elles, utilitzant les seves formes i textures, tot estampant el paper de diferents formes abstractes per obtenir una composició divertida que transmet a l'espectador com hem gaudit del procès, utilitzant els colors de manera lliure, exprerimentant, observant; sense donar gaire importancia al resultat final.Us animeu a comprar una samarreta blanca i estamparla amb aquesta técnica? pot quedar xulissima!Aquesta ha estat la nostra última activitat, tornem al setembre!

BON ESTIU i BONES VACANCES!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DESCOBRIM LA MÀGIA DE BARREJAR COLORS

Com ja hem fet en altres ocasions, recorrem al fabulós llibre d'Hervé Tullet per introduir la màgia de barrejar els colors primaris ...