dimecres, 31 d’octubre de 2018

ENS APROPEM A L'ÀFRICAResultat d'imatges de burkina faso patern housesPer a realitzar el gran mural que penja a la paret groga de la rampa, els alumnes de 3r i 4t de primària, de l'extraescolar d'estampació han utilitzat els dibuixos que guarneixen les parets de les cases de fang de Burkina Faso com a font d'inspiració. Primer van observar els elements repetitius de les sanefes africanes i a continuació cada nen o nena va escollir-ne un i el va realitzar amb fang. Aquesta forma un com seca és el que han utilitzat com a tampó per a estampar el paper d'embalar amb tempera negra.   

   
    
  

L'altre element que trobem en el mural son els caps d'animals de la sabana que han realitzat els nens i nenes de 1r i 2n de primària, a partir de l'observació i còpia de fotografies de llibres i la lliure creació amb aquarel·les i collages utilitzant diferents papers i cartrons de colors.

   


   

   

I aquest és el fantàstic resultat final!!! us convidem a l'escola per veure'l en directe, val molt la pena!


   

   

   

La música d'en Salif Keita ens ha apropat l'Àfrica al taller :)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DESCOBRIM LA MÀGIA DE BARREJAR COLORS

Com ja hem fet en altres ocasions, recorrem al fabulós llibre d'Hervé Tullet per introduir la màgia de barrejar els colors primaris ...