dimecres, 31 d’octubre de 2018

ENS APROPEM A L'ÀFRICAResultat d'imatges de burkina faso patern housesPer a realitzar el gran mural que penja a la paret groga de la rampa, els alumnes de 3r i 4t de primària, de l'extraescolar d'estampació han utilitzat els dibuixos que guarneixen les parets de les cases de fang de Burkina Faso com a font d'inspiració. Primer van observar els elements repetitius de les sanefes africanes i a continuació cada nen o nena va escollir-ne un i el va realitzar amb fang. Aquesta forma un com seca és el que han utilitzat com a tampó per a estampar el paper d'embalar amb tempera negra.   

   
    
  

L'altre element que trobem en el mural son els caps d'animals de la sabana que han realitzat els nens i nenes de 1r i 2n de primària, a partir de l'observació i còpia de fotografies de llibres i la lliure creació amb aquarel·les i collages utilitzant diferents papers i cartrons de colors.

   


   

   

I aquest és el fantàstic resultat final!!! us convidem a l'escola per veure'l en directe, val molt la pena!


   

   

   

La música d'en Salif Keita ens ha apropat l'Àfrica al taller :)


Cap comentari:

Publica un comentari

DESCOBRIM LA MÀGIA DE BARREJAR COLORS

Com ja hem fet en altres ocasions, recorrem al fabulós llibre d'Hervé Tullet per introduir la màgia de barrejar els colors primaris ...