divendres, 9 de novembre del 2018

DE L'ESQUENA AL PAPER

Aquesta setmana hem fet un joc especial amb el grup d'educació infantil i amb els de primer cicle de primària.
En parelles un nen o nena dibuixava a l'esquena del seu company diferents elements (línies rectes o corbes, punts, quadrats, cercles...) i el company els anava traçant en un full. No ha estat fàcil; sovint hem volgut explicar al company el que li hem dibuixat per por de que no ho entengués, d'altres ens hem enfadat per que el traç en el paper no coincidia amb el que havíem dibuixat a l'esquena de la nostra parella, inclús hem tingut temptacions de representar amb el dit directament sobre el paper en comptes de fer-ho a l'esquena del company.
Finalment hem vist que el dibuix resultant no era important, sinó la bona estona que hem passat i el fet d'adonar-nos que som perfeccionistes, que a vegades ens costat confiar en els altres, que es difícil acceptar que els companys no ens entenguin o no hagin sabut representar el que nosaltres els hi hem volgut transmetre; així com que li donem més valor al resultat que al procés creatiu.

   


         




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DESCOBRIM LA MÀGIA DE BARREJAR COLORS

Com ja hem fet en altres ocasions, recorrem al fabulós llibre d'Hervé Tullet per introduir la màgia de barrejar els colors primaris ...